Gå til forsiden på Horsensbilleder.dk
Vi har lige nu
84034
billeder ...
Du kan købe Kildenmusen hos Din Frisør Warberg

Støt vores Drift

Overskud fra egen samling

Historien om Horsensbilleder.dk

På Horsensbilleder.dk finder du billeder, postkort, film, historier, artikler og meget andet der har relation til byen Horsens og omegn.

Den første hjemmeside blev oprettet af Jacob Varberg, Jan Østergaard og Lars Bergstrøm tilbage i 2005 ,og det er stadig os der driver siden. I December 2012 har vi lavet vores siden helt om, den har fået nyt design og styresystem, alt dette har Michael Lund Mortensen fra mydesigns.dk stået for. Det er også ham der kommer til at stå for den tekniske udvikling af vores helt nye side, i samarbejde med Jacob Varberg fremover. Jan Østergaard vil stadig være vores billedeadministrator og sidens uovertrufne historikker. 

En brændende interesse for Horsens by er baggrund for denne hjemmeside, som drives på privat basis. Med sine mange billeder, film og artikler, bringer hjemmesiden forhåbentlig minder frem og giver nye borgere og andre, indblik i byen og bidrager med værdifulde oplevelser og oplysninger.

Vi forsøger at vise det der var i gamle billeder og med ny billeder at fastholde udviklingen i  byen, nye billeder bliver som bekendt også gamle.
Som sidste nye tiltag er vi er også begyndt at vise film fra Horsens.

Copyright

© Alle billeder, film og tekster på Horsensbilleder.dk er beskyttet af dansk lov om ophavsret. Det er tilladt at linke til hjemmesiden. Men ved direkte brug af billeder, tekst mm fra hjemmesiden, skal man først rette henvendelse til os. Det er ikke alle billeder vi kan give andre lov til at bruge.

Vandmærket Horsensbilleder.dk  ©  er udelukkende på billederne for at beskytte de velvillige institutioner/personers billeder, som de har stillet til rådighed til brug på hjemmesiden. Enkelte udlånere er ikke interesserede i at deres billeder bruges andre steder.

Selve vandmærket betyder i alt sin enkelthed at billederne er fra Horsensbilleder.dk og der er copyright på billedet.

Horsensbilleder.dk har ikke copyright på billeder andre har optaget.

Vi har på Horsensbilleder.dk så vidt muligt selv forsøgt at overholde dansk lov om opretshavsret. Det er dog ikke altid let at finde dem der har ophavsretten. Hvis vi skulle have brugt et billede eller andet materiale på hjemmesiden, som vi ikke har ret til at bruge, vil vi meget gerne høre fra ophavsretsindehaveren og vi vil selvfølgelig med det samme tage materialet af hjemmesiden.

 

Kontakt Horsensbilleder.dk

Billede administrator: 
Jan Østergaard

mobil: 26 82 79 72
Email: klik her!


Webmaster
Jacob Varberg
Email: Klik her!

Hvis der ikke er aftalt indlevering til Jan Østergaard
kan billeder indleveres hos:

Din Frisør Ole Warberg
Spedalsø Torv 4
8700 Horsens
75627293 Att Jacob

eXTReMe Tracker