Gå til forsiden på Horsensbilleder.dk
Vi har lige nu
84034
billeder ...
Du kan købe Kildenmusen hos Din Frisør Warberg

Støt vores Drift

Overskud fra egen samling

Velkommen til det nye Horsensbilleder.dk

Vejvisere og skattebøger fra Horsens er nu skannede og ligger on-line.

Klik her for at gå til vejviserne og skattebøgerne!

 

Lyst til at støtte hjemmesiden?

Har du lyst til at give et bidrag til den fortsatte drift af hjemmesiden, kan det gøres ved at overføre beløb til foreningens konto 9570 13019231.

Private kan ligeledes mod et mindre administrationsgebyr, låne billeder fra vore store database til ikke kommercielle forrmål. 

 

Vi beder om din hjælp!

Da vi hele tiden og til alle brugers fornøjelse forsøger at blive større med flere billeder og filmklip fra Horsens har vi brug for netop din hjælp!

Derfor beder vi dig gå på opdagelse i gemmerne og i fotoalbummet, for at finde foto, postkort, film, bøger og andet, vi må låne til hjemmesiden. Er du i tvivl om tingene kan bruges, så kontakt os!

Vi har alle et ansvar for at disse ting bliver bevaret, så også vore børn og deres børn kan se, hvordan vores dejlige by har udviklet sig gennem tiden.

Derfor kontakt os hellere i dag end i morgen. Du kan oploade billeder på vores opload side eller du kan ringe på 26827972 eller maile horsensbilleder@gmail.com.

Efterlysning

Da vi ofte er ude for at skulle identificerer billeder af både nyere og ældre dato er en af de bedste ting vejviserer og telefonbøger, så skulle du ligge inde med sådanne vil vi meget gerne høre fra dig. Det drejer sig om telefonbøger fra før 2000 og vejvisere før 1976.

Et lille hint

Syntes du billeder og tekst er for småt, kan du altid gøre dem større ved at holde Ctr tasten nede mens du trykker på + tasten. Trykker du på - tasten bliver det igen mindre.


Nyeste billeder

Hvis du logger ind til højre, så vil listen fremover indeholde de nyeste billeder siden dit sidste besøg.


Bygholm Bakker
Vestbyen
År: 2021

Se mere


Nordre Strandvej
Nordbyen
År: 2021

Se mere


Marsalle 32
Sydbyen
År: 2021

Se mere


Energiparken
Sydbyen
År: 2021

Se mere


Energiparken
Sydbyen
År: 2021

Se mere


Jens Hjernøes Vej 18
Østbyen
År: 2021

Se mereeXTReMe Tracker